“Mosolyogj a világra, és a világ visszamosolyog rád”- ezt talán már mindenki hallotta.

Ennek a tételnek azonban mélyebb értelme is van, azon túl, hogy akkor merünk bátran mosolyogni, ha büszkék lehetünk a fogainkra.
Bizonyított tény, hogy a fogfelszínen és az ínyszélen élő baktériumok és vírusok, gombák által kibocsájtott káros anyagok bejutva a szisztémás érpályánkba, nagyon súlyos szív-, és érrendszeri gyulladásokhoz vezethet. Ennek megelőzése a rendszeres szájhigiénés kezelés, azaz a fogkőtisztítás.

Egy 45-50 perces kezeléssel, teljesen fájdalom mentesen eltávolításra kerülnek ezek a szabad szemmel alig látható kis részecskék a fogak és íny alatti területekről. Ultrahang hullámok rezegtetik le a plakkot, és homokgyöngy fújó kezelés polírozza tükör simává a felszínt, hogy a baktériumok poliszacharid láncokkal ne tudjanak visszatapadni a fogak mélyebb felszíneihez. Így varázsolva újjá természetes és szép mosolyod.

Tegyél az egészségedért, foglalj időpontot, és gyere el egy állapotfelmérésre!

Időpontot foglalok!

Foglaljon időpontot

Kérjük, kattintson az időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

IDŐPONTOT FOGLALOK