Project Description

FOGFEHÉRÍTÉS- WHITENING

Fogfehérítésen belül kétféle fő típust különböztethetünk meg, a kémiai és a fizikai fogfehérítést. Kémiai fogfehérítés esetében a fogat külsőleg vagy belsőleg hidrogén-peroxid tartamú fogfehérítő anyaggal kezeljük, majd egy speciális fénnyel történő megvilágítás során oxidációs folyamat indul be, így kettős kovalens kötéseket szed szét egyes kötésekké, ami tartósan fehérebbé teszi a fogakat. Minden vegyület oxidja világosabb, mint maga a vegyület, így akár több színárnyalatot is világosíthatunk.

Tehát az alkalmazott anyag hidrogén-peroxid felszabadulása során az elszíneződést okozó nagy sötét makromolekulákból kisebb, világos vagy színtelen molekulák keletkeznek oxidáció útján. Az oxidálószer különböző formában és koncentrációban alkalmazható, attól függően, mi az elszíneződés oka és milyen kezelési formát választunk. A színváltozás a dentinben zajlik, nem pedig a zománcban.

  NYITVATARTÁS

Hétfő – Szombat 8:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

  +36 1 301 0136

  +36 30 220 3992

  ELÉRHETŐSÉGEINK

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Figyelembe vesszük pácienseink véleményét, köszönjük a visszajelzéseket, melyek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Íme néhány értékelés amit Tőlük kaptunk:

Nagyon elégedetten távoztam a rendelőből. Ez dr. Medgyesi Gabriellának köszönhető. Köszönöm Gabi 🙂
Szöllősi Zsuzsa
Roppant alapos, igényes, figyelmes, és egy tündér!! 🙂
Anita Molnár

Csak azért adok 5 csillagot Dr. Magyar Krisztinának, mert nincs 10- es a skálán!
Egyértelműen a legjobb szakember, akihez eddig valaha jártam!

Egyébként pedig egy tünemény! 🙂

Szilvási Márkus Mónika

Nem szeretek fogaszatra járni félek meg rossz gyerekori serelmeim voltak de ratalaltam Dr Magyar Krisztinara,ő isten ügyes megnyuktat ha fáj akkor munka közbe megal szépen dolgoznak,,,köszönöm

Albert Márta

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Kedves Pácienseink!

Kezeléseinkről minden egészségpénztár nevére tudunk számlát kiállítani.

Foglaljon Időpontot

+36 1 301 0136
+36 30 220 3992
info@avenuedental.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

    Online előzetes kezelési terv készítéshez kérjük töltse fel panoráma rtg-jét, primary aim-kitétellel!