Project Description

FOGPÓTLÁS

A fogpótlástan a kezelések azon része, melyek a páciensek részben, vagy teljesen hiányos fogazatával foglalkozik. Egy vagy több fogazat elvesztésének tartós következményei vannak. A fogak által biztosított funkciók kisebb vagy nagyobb mértékben csökkennek, károsodnak. Legfontosabb a rágófunkció, melynek zavara nagymértékben hat az élettani funkciókra is.

A fog elvesztése következtében, negatív hatása közvetlenül az alveolusra is kiterjed. Az elvesztett fog területén csontpusztulás augmentáció megy végbe. Mindezek mellett, az elveszett fogak további negatív reakciókat váltanak ki a szájüregben. A hiány mellett a szomszédos fogak helyüket és tengelyállásukat is változtatják, a hiány irányába módosul dőlési szögük, akár el is fordulhatnak tengelyük körül.

A fogpótlásoknak két nagy csoportja van, a kivehető és rögzített fogpótlások. A rögzített fogpótlásoknak különböző fajtái léteznek, melyet minden esetben egyénre szabva a páciens szájüregének és fogazatának állapotától függően választhat a kezelőorvos.

  NYITVATARTÁS

Hétfő – Szombat 8:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

  +36 1 301 0136

  +36 30 220 3992

  ELÉRHETŐSÉGEINK

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Figyelembe vesszük pácienseink véleményét, köszönjük a visszajelzéseket, melyek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Íme néhány értékelés amit Tőlük kaptunk:

Nagyon elégedetten távoztam a rendelőből. Ez dr. Medgyesi Gabriellának köszönhető. Köszönöm Gabi 🙂
Szöllősi Zsuzsa
Roppant alapos, igényes, figyelmes, és egy tündér!! 🙂
Anita Molnár

Csak azért adok 5 csillagot Dr. Magyar Krisztinának, mert nincs 10- es a skálán!
Egyértelműen a legjobb szakember, akihez eddig valaha jártam!

Egyébként pedig egy tünemény! 🙂

Szilvási Márkus Mónika

Nem szeretek fogaszatra járni félek meg rossz gyerekori serelmeim voltak de ratalaltam Dr Magyar Krisztinara,ő isten ügyes megnyuktat ha fáj akkor munka közbe megal szépen dolgoznak,,,köszönöm

Albert Márta

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Kedves Pácienseink!

Kezeléseinkről minden egészségpénztár nevére tudunk számlát kiállítani.

Foglaljon Időpontot

+36 1 301 0136
+36 30 220 3992
info@avenuedental.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

    Online előzetes kezelési terv készítéshez kérjük töltse fel panoráma rtg-jét, primary aim-kitétellel!