Project Description

IMPLANTÁCIÓ

A hiányzó fogak pótlására fogászati implantátum a legjobb megoldás. Amint a mesterséges foggyökér begyógyul, egybeolvad a szervezetünkkel és úgy viselkedik, mintha annak természetes része lenne. Az implantátum használatával az arc formája megmarad, teljesen természetes hatása van a végeredménynek és az ép fogainkat sem kell lecsiszolni.

Az implantátumok a hiányzó fogak pótlásának modern eszközei. Az implantátumot az állcsont azon részébe helyezik, ahol a foggyökér eredetileg elhelyezkedett. Amint a csontba tökéletesen beépült az implantátum, korona helyezhető rá, vagy ha több fog is hiányzott, akkor egy egész híd. Ezzel a foghiány tisztán implantátumok segítségével pótolható, és nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására. Még abban az esetben is alkalmazható implantátumokon nyugvó rögzített híd, ha valamennyi fog hiányzik már egyik vagy mindkét állcsontból. A fogpótlás célja ugyanaz, mint az egyéb eljárások, többek között a rágóképesség helyreállítása és az esztétika, te a módszer lényegesen eltér a már említett fogművektől. Implantációs pótlás esetében a hiányzó fogak minden részét, anatómiai elemét pótoljuk, ebbe bele tartozik a gyökéri rész is. A műgyökér az állcsontban mechanikusan rögzülve áttöri a borító ínyt és a szabad szájüregbe nyúlva alkalmas a fogkoronát utánzó borítókorona hordozására. Fontos, hogy a fogmű minden funkciójukban helyettesíteni tudja a hiányzó fogat, tehát rágás, beszéd, funkciót egyaránt. Ezek a szerkezetek minden esetben biokompatibilis anyagok, melyet az emberi szervezet mindenféle károsodás nélkül elvisel. Zavartalan kapcsolatban van a légy részekkel, a szabad szájüreggel és csonttal.

  NYITVATARTÁS

Hétfő – Szombat 8:00 – 12:00
Vasárnap Zárva

  +36 1 301 0136

  +36 30 220 3992

  ELÉRHETŐSÉGEINK

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Figyelembe vesszük pácienseink véleményét, köszönjük a visszajelzéseket, melyek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Íme néhány értékelés amit Tőlük kaptunk:

Nagyon elégedetten távoztam a rendelőből. Ez dr. Medgyesi Gabriellának köszönhető. Köszönöm Gabi 🙂
Szöllősi Zsuzsa
Roppant alapos, igényes, figyelmes, és egy tündér!! 🙂
Anita Molnár

Csak azért adok 5 csillagot Dr. Magyar Krisztinának, mert nincs 10- es a skálán!
Egyértelműen a legjobb szakember, akihez eddig valaha jártam!

Egyébként pedig egy tünemény! 🙂

Szilvási Márkus Mónika

Nem szeretek fogaszatra járni félek meg rossz gyerekori serelmeim voltak de ratalaltam Dr Magyar Krisztinara,ő isten ügyes megnyuktat ha fáj akkor munka közbe megal szépen dolgoznak,,,köszönöm

Albert Márta

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Kedves Pácienseink!

Kezeléseinkről minden egészségpénztár nevére tudunk számlát kiállítani.

Foglaljon Időpontot

+36 1 301 0136
+36 30 220 3992
info@avenuedental.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

    Online előzetes kezelési terv készítéshez kérjük töltse fel panoráma rtg-jét, primary aim-kitétellel!