Avenue Dental Fogászat

Az Avenue Dental a minőségi ellátás és páciensközpontú szemléleten alapul, melyet speciálisan képzett szakorvosaink szolgáltatnak. Legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról, elsődleges célunk, hogy Pácienseink kezelését professzionális és fájdalommentes, mindemellett egy nyugodt exkluzív környezetben biztosítsuk.

Időpontot Foglalok

FOGORVOS SPECIALISTÁK

Fő célunk, hogy a barátságos és kényelmes környezet mellett, professzionális fogászati ellátást biztosítsunk hazai és nemzetközi ügyfeleink számára egyaránt.

DR. MAGYAR KRISZTINA
DR. MAGYAR KRISZTINAVezető fogorvos
Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások. Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.
MOLNÁRNÉ DR. SZŰCS PETRA
MOLNÁRNÉ DR. SZŰCS PETRA
Legfőbb kincsünk az egészség! E hitvallásom alapján elszántan küzdök minden fog megmentéséért, Olimpikon élsportolói múltamból kifolyólag pedig a munkám iránti igényesség számomra alapvető. Pácienseimmel közösen mérlegelve választjuk ki a legmegfelelőbb kezeléseket, melyeket a legmodernebb technológiákat alkalmazva végzek. A konzultáció folyhat magyarul, angol, németül vagy spanyolul, a lényeg a közös nevező, hiszen fogainknak egy életen át velünk kell maradniuk!
DR. SHAHRIAR KHORSHID
DR. SHAHRIAR KHORSHID
Gyakorló fogorvosként legfőbb célom pácienseinek segítése az egészségtudatos életmód és egészséges szájüreg fentartásában. Fő célom továbbá, hogy pácienseim a legutóbbi kutatási eredményeknek megfelelő, átfogó kezelést kapjanak, melyhez elengedhetetlen a komplex szemlélet. Szakterületem a fájdalom empatikus megszüntetése, legfőképp a gyökérkezelésre szoruló páciensek ellátása és a fogágy illetve rágóapparatus esztétikus helyreállítása.
DÁVID HENRIETTA
DÁVID HENRIETTADentálhigiénikus
Az emberekkel való törődés és segítségnyújtás motivált arra, hogy a dentalhigiénikus szakmát válasszam. Tanulmányaimat követően kiváló szakemberek mellett szereztem tapasztalatot. A szájhigiénés kezelések nem csupán esztétikai szempontból fontosak, hanem egészségi állapotunk megőrzésében, javításában is kiemelkedő szerepet játszanak. Munkám során a legnagyobb örömet a páciensek elégedettsége okozza.
DR. RADICS-TAKÁCS PETRA
DR. RADICS-TAKÁCS PETRA
Testhezálló feladat számomra a páciensekkel való kapcsolattartás, a tájékoztatás, különösen igaz ez a magyar nyelvet nem beszélőkre, akik nagy örömmel fogadják a biztató szavakat. Igyekszem olyan légkört teremteni, amelyben mindenki fel tud oldódni, és talán el is felejti, hogy épp egy fogorvosi rendelőbe látogatott. Legyen a kommunikáció nyelve angol, német vagy akár olasz.
VARGA FANNI
VARGA FANNI
Szeretem a munkám. Mindig is érdekelt az egészségügy, a fogászat, hiszen magaménak érzem, hogy segítsek az embereken. Munkámat igyekszem odaadóan, precízen végezni. Azt gondolom, hogy megtaláltam az utamat ebben a szakmában, és nem tudnám elképzelni, hogy másban dolgozzak.

Szakértői szolgáltatások

Az Avenue Dental által biztosított teljes körű, prémium szolgáltatások vezető helyett foglalnak el a budapesti és európai esztétikai fogászati ellátásokban. A sürgősségi fogorvosi ellátás mellett a szájápolási problémák kezelésének széles választékát nyújtjuk.

  • Endodoncia
  • Fogágybetegségek
  • Fogpótlás
  • Fogszabályozás
  • Szájbetegségek
  • Sűrgősségi betegellátás
KEZELÉSEINK

Avenue Dental értékei

Munkatársaink büszkék arra, hogy mindig aktuálisak tudnak maradni az új technológiák, anyagok és eljárások tekintetében, hogy pácienseink elégedettsége maximális legyen.
Célunk, hogy partnerek lehessünk az Ön fogazatának hosszan tartó egészségének megörzése érdekében. Fontos számunkra a nyílt kommunikáció, minden kapcsolatunkban erre törekszünk. Elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet megteremtésében, ahol a fájdalommentes fogászati kezelés mellett otthon érezheti magát.
Munkatársaink továbbképzéseken folyamatosan fejlesztik és bővítik tudásukat, annak érdekében, hogy pácienseink számára mindig a lehető legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsák.

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Figyelembe vesszük pácienseink véleményét, köszönjük a visszajelzéseket, melyek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Íme néhány értékelés amit Tőlük kaptunk:

“Csak azért adok 5 csillagot Dr. Magyar Krisztinának, mert nincs 10- es a skálán!
Egyértelműen a legjobb szakember, akihez eddig valaha jártam! Egyébként pedig egy tünemény! :-)”

SZILVÁSI MÁRKUS MÓNIKA

“Előttem szóló mindent elmondott. Körültekintő szakértelem, minden tekintetben az ügyfél igényeit szem előtt tartva, nívós kiszolgálást kapunk sok mosoly kíséretében. :-)”

PÁTKAY GYÖNGYI

“Én nem írok semmit, mert elfogult vagyok !!! 🙂 Minden tökéletes !!”

ENDERKOVICS GYULA
0
Egészséges Páciens
0
Év Szakmai Tapasztalat
0
Típusú Fogászati Kezelés
0
Szakmai Továbbképzés

Foglaljon Időpontot

+36 1 301 0136
+36 30 220 3992
info@avenuedental.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

Online előzetes kezelési terv készítéshez kérjük töltse fel panoráma rtg-jét, primary aim-kitétellel!