Avenue Dental Fogászat

Az Avenue Dental a minőségi ellátás és páciensközpontú szemléleten alapul, melyet speciálisan képzett szakorvosaink szolgáltatnak. Legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról, elsődleges célunk, hogy Pácienseink kezelését professzionális és fájdalommentes, mindemellett egy nyugodt exkluzív környezetben biztosítsuk.

Időpontot Foglalok

FOGORVOS SPECIALISTÁNK

Fő célunk, hogy a barátságos és kényelmes környezet mellett, professzionális fogászati ellátást biztosítsunk hazai és nemzetközi ügyfeleink számára egyaránt.

DR. MAGYAR KRISZTINA
DR. MAGYAR KRISZTINAVezető fogorvos
Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások. Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.
LUKÁCS TÍMEA
LUKÁCS TÍMEAFogászati Asszisztens, Dentálhigénikus
Szeretek igényesen dolgozni, betegeimmel a kölcsönös bizalom kialakításán törekszem. Az általam végzett kezelések során maximálisan törekszem a fájdalommentes ellátásra, hogy a pácienseim elégedetten távozzanak. Elsősorban prezíc, gondos, körültekintő munkámmal igyekszem szakmailag a legtökéletesebb ellátást nyújtani. Fontosnak tartok a szájápolást és szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre ezzel kapcsolatban.
BLUM BETTINA
BLUM BETTINAFogászati Asszisztens
Sokáig kerestem az utam, és úgy érzem megtaláltam, amikor a fogászati asszisztensi pálya felé vezetett. Amikor jelentkeztem asszisztens képzőbe, még biztosabb lettem abban, hogy ez az én szakmám. Szeretem a munkám minden területét. Szeretek a fogorvosaink mellett dolgozni, és szeretek a saját pácienseimmel is foglalkozni.

Szakértői szolgáltatások

Az Avenue Dental által biztosított teljes körű, prémium szolgáltatások vezető helyett foglalnak el a budapesti és európai esztétikai fogászati ellátásokban. A sürgősségi fogorvosi ellátás mellett a szájápolási problémák kezelésének széles választékát nyújtjuk.

 • Endodoncia
 • Fogágybetegségek
 • Fogpótlás
 • Fogszabályozás
 • Szájbetegségek
 • Sűrgősségi betegellátás
KEZELÉSEINK

Avenue Dental értékei

Munkatársaink büszkék arra, hogy mindig aktuálisak tudnak maradni az új technológiák, anyagok és eljárások tekintetében, hogy pácienseink elégedettsége maximális legyen.
Célunk, hogy partnerek lehessünk az Ön fogazatának hosszan tartó egészségének megörzése érdekében. Fontos számunkra a nyílt kommunikáció, minden kapcsolatunkban erre törekszünk. Elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet megteremtésében, ahol a fájdalommentes fogászati kezelés mellett otthon érezheti magát.
Munkatársaink továbbképzéseken folyamatosan fejlesztik és bővítik tudásukat, annak érdekében, hogy pácienseink számára mindig a lehető legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsák.

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE

Figyelembe vesszük pácienseink véleményét, köszönjük a visszajelzéseket, melyek segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat. Íme néhány értékelés amit Tőlük kaptunk:

“Csak azért adok 5 csillagot Dr. Magyar Krisztinának, mert nincs 10- es a skálán!
Egyértelműen a legjobb szakember, akihez eddig valaha jártam! Egyébként pedig egy tünemény! :-)”

SZILVÁSI MÁRKUS MÓNIKA

“Előttem szóló mindent elmondott. Körültekintő szakértelem, minden tekintetben az ügyfél igényeit szem előtt tartva, nívós kiszolgálást kapunk sok mosoly kíséretében. :-)”

PÁTKAY GYÖNGYI

“Én nem írok semmit, mert elfogult vagyok !!! 🙂 Minden tökéletes !!”

ENDERKOVICS GYULA
0
Egészséges Páciens
0
Év Szakmai Tapasztalat
0
Típusú Fogászati Kezelés
0
Szakmai Továbbképzés

Foglaljon Időpontot

+36 1 301 0136
+36 30 220 3992
info@avenuedental.hu

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot időpontfoglaláshoz, vagy ha bármilyen egyéb kérdése van írjon nekünk bizalommal. Amennyiben visszahívást szeretne kérni, adja meg telefonszámát és mi mindent megteszünk, hogy azonnal visszahívjuk Önt!

  Online előzetes kezelési terv készítéshez kérjük töltse fel panoráma rtg-jét, primary aim-kitétellel!

  EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

  Kedves Pácienseink!

  Kezeléseinkről minden egészségpénztár nevére tudunk számlát kiállítani.