Skip to main content

Avenue Dental


Budapest, Izabella utca 62-64
Hétfőtől Péntekig: 8 -17 h

Fogászati kezeléseink

A megelőzéstől a fogpótlásig: a modern fogászati szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, hogy egész életében egészséges és szépek legyenek fogai.

Vessen egy pillantás legnépszerűbb kezeléseink típusaira.

GYÖKÉRKEZELÉS

A gyökércsatorna kezelés célja, hogy eltávolítsa az összes fertőzést és megszüntesse a gyulladást a kezelt fogban. Időigényes eljárás, amely két vagy több látogatást tesz szükségessé.

INLAY-ONLAY

A fogászati betét (Inlay vagy Onlay) olyan esetekben javasolt, amikor túl nagy rést kellene kipótolni, és erre a rendelőben készülő esztétikus tömés már nem nyújt biztonságos megoldást. Inlay-nek nevezzük a kisebb kiterjedésű, Onlay-nak pedig a fog felszínét is beborító nagyobb kiterjedésű fogászati betétet.

FOGPÓTLÁS

A fogpótlásoknak két nagy csoportja van, a kivehető és rögzített fogpótlások. A rögzített fogpótlásoknak különböző fajtái léteznek, melyet minden esetben egyénre szabva a páciens szájüregének és fogazatának állapotától függően választhat a kezelőorvos.

FOGFEHÉRÍTÉS- WHITENING

Fogfehérítésen belül kétféle fő típust különböztethetünk meg, a kémiai és a fizikai fogfehérítést. Kémiai fogfehérítés esetében a fogat külsőleg vagy belsőleg hidrogén-peroxid tartamú fogfehérítő anyaggal kezeljük, majd egy speciális fénnyel történő megvilágítás során oxidációs folyamat indul be, így kettős kovalens kötéseket szed szét egyes kötésekké, ami tartósan fehérebbé teszi a fogakat.

IMPLANTÁCIÓ

A hiányzó fogak pótlására fogászati implantátum a legjobb megoldás. Amint a mesterséges foggyökér begyógyul, egybeolvad a szervezetünkkel és úgy viselkedik, mintha annak természetes része lenne. Az implantátum használatával az arc formája megmarad, teljesen természetes hatása van a végeredménynek és az ép fogainkat sem kell lecsiszolni.

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

A szép, fehér, ép fogak a fiatalságot, egészséget tükrözik, ezért fontos mindenekelőtt ezek megőrzése illetve szükség szerint ezek helyreállítása. Mennyire rabulejtő tud lenni egy gyönyörű mosoly, de legalább olyan kiábrándító, ha valaki szuvas, törött fogakkal mosolyog ránk. Célunk a fogak esztétikájának és funkciójának tökéletes helyreállítása.

Mi azt mondjuk: Igen, a fogászati kezelés is lehet fájdalommentes, mindez prémium környezetben

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a rendeléseinket látogatók bizalommal forduljanak hozzánk, merjék vállalni az általunk szükségesnek vélt beavatkozásokat.

Fontos számunkra, hogy elérjük vendégeinknél a kontrollvizsgálatokon való rendszeres megjelenést akkor is, ha éppen nincsenek aktuális panaszaik.

Nyitvatartási idő

 • Hétfő
  8 h - 17 h
 • Kedd
  8 h - 17 h
 • Szerda
  8 h - 17 h
 • Csütörtök
  8 h - 17 h
 • Péntek
  8 h - 17 h

KIMAGASLÓ SZAKÉRTELEM

Az Avenue Dentalt a minőségi ellátás és a prémium ügyfélkiszolgálás jellemzi. Legyen szó bármilyen speciális szakterületről, fogorvosaink magasan képzett, átfogó tudással és tapasztalattal állnak rendelkezésére.

Elérhetőségeink

 • Cím:
  Avenue Gardens 1064 Budapest, Izabella u. 62-64.
 • Parkolás::
  Andrássy út szervíz útján
 • Parkolási díj:
  Ingyenes
 • Tel:
  +36 1 301 0136
 • Tel:
  +36 30 220 3992
 • Email:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.