DR. MAGYAR KRISZTINA

Parodontológus, vezető fogszakorvos

Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások.

Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.

Dr. MARYAM KIA

Fogorvos

Dr. Kia a Szegedi Tudományegyetemen szerzett fogorvosdoktori (D.M.D) fokozatot. Szenvedélye az esztétikai fogászat. Teljes körű szolgáltatást tud nyújtani pácienseinek, beleértve a mélytisztítást, a fehérítést, a tömést, a furnérokat, a koronákat, a hidakat, a gyökérkezelést.

Aktívan érdeklődik páciensei iránt, nemcsak kiemelkedő ellátásban részesíti őket, hanem igyekszik személyesen is megismerni őket. Dr. Kia szilárdan hisz a „betegközpontú ellátásban”, ahol a betegek aggodalmait és szükségleteit mindenekelőtt figyelembe veszi.

A betegek nagyra értékelik, hogy megnyugtató személyisége, fájdalommentes fogászati technikája és a kezelési lehetőségek ismertetése révén kényelmesen érzik magukat.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dento-alveoláris sebész szakorvos

Doktor Úr komoly tapasztalattal és óriási esetszámmal büszkélkedhet. Elhivatott, magabiztos tudású szakember, aki mindig a páciensek érdekeit tartja szem előtt: kíméletesen, gyorsan, ugyanakkor nyugodtan és precízen dolgozik. Empatikus, éppen ezért időt szán a pácienssel való beszélgetésre, amivel a szorongást is oldja és megalapozza a kölcsönös bizalmat, ami a siker záloga.

Dr. Lantos Béla

Fogorvos

Célom az Ön fogainak megmentése, méghozzá a lehető legkíméletesebb eszközökkel.  A jó fogorvos, azaz a valódi foggyógyász azért a fogért is harcol, amelyről mások már lemondtak.

Az egészséges, szép mosoly megőrizhető akár egy teljes életen át. Én ebben tudok segíteni. Önnek és szeretteinek is.

Rendelésre a következő elérhetőségeken tudnak bejelentkezni:
0630/915-76-48 -as telefonszámon, vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BARNA BIANKA

Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek fogkőeltávolításra és fogfehérítésre érkező pácienseink.

Örömmel tölt el, ha segítséget nyújthatok a helyes szájápolás kialakításában és motiválni tudom Őket ennek hosszútávú fenntartásában.

Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során a Doktor Úr jobb kezeként jelen lenni, támogatásommal pedig igyekszem erősíteni a pácienseket a beavatkozások ideje alatt.

DOMBAI ZITA

Fogászati asszisztens

Nagyon szeretem a fogászati munka változatosságát. Örülök, hogy új emberekkel találkozom, akiknek az orvos mellett segítséget nyújthatok fogászati problémáik megoldásához.

Úgy gondolom, hogy nálunk magas színvonalú kezelésekben részesülhetnek a hozzánk érkező páciensek, akikhez kimagasló szakértelemmel, figyelemmel és odaadással fordulunk a hét minden napján.

KAMENICZKY DÓRA

Fogászati asszisztens

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, és hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek, hisz mind az orvosok mind mi, asszisztensek törekszünk a legkíméletesebbek és legodaadóbbak lenni munkánk során. Közel áll hozzám a konzerváló fogászat, valamint a protetika.

Ringbauer Panka

Asszisztens

2019 óta dolgozom fogászati asszisztensként, szakma iránti elhivatottságból nem sokkal később elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is.

Nagyon fontosnak tartom a fogaink épségének megőrzését, ennek érdekében prevencióval igyekszem segíteni pácienseinknek a megfelelő szájhigiéné kialakításában és annak megtartásában. Kedves, mosolygós, nyitott személyiségemmel törekszem arra, hogy a kezelések a lehető legkellemesebben teljenek.

Elérhetőségeink

 • Cím:
  Avenue Gardens 1064 Budapest, Izabella u. 62-64.
 • Parkolás::
  Andrássy út szervíz útján
 • Parkolási díj:
  Ingyenes
 • Tel:
  +36 1 301 0136
 • Tel:
  +36 30 220 3992
 • Email:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.