Skip to main content

DR. MAGYAR KRISZTINA

Parodontológus, vezető fogszakorvos

Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások.

Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.

Dr. MARYAM KIA

Fogorvos

Dr. Kia a Szegedi Tudományegyetemen szerzett fogorvosdoktori (D.M.D) fokozatot. Szenvedélye az esztétikai fogászat. Teljes körű szolgáltatást tud nyújtani pácienseinek, beleértve a mélytisztítást, a fehérítést, a tömést, a furnérokat, a koronákat, a hidakat, a gyökérkezelést.

Aktívan érdeklődik páciensei iránt, nemcsak kiemelkedő ellátásban részesíti őket, hanem igyekszik személyesen is megismerni őket. Dr. Kia szilárdan hisz a „betegközpontú ellátásban”, ahol a betegek aggodalmait és szükségleteit mindenekelőtt figyelembe veszi.

A betegek nagyra értékelik, hogy megnyugtató személyisége, fájdalommentes fogászati technikája és a kezelési lehetőségek ismertetése révén kényelmesen érzik magukat.

Dr. Lantos Béla

Fogorvos

Célom az Ön fogainak megmentése, méghozzá a lehető legkíméletesebb eszközökkel.  A jó fogorvos, azaz a valódi foggyógyász azért a fogért is harcol, amelyről mások már lemondtak.

Az egészséges, szép mosoly megőrizhető akár egy teljes életen át. Én ebben tudok segíteni. Önnek és szeretteinek is.

Rendelésre a következő elérhetőségeken tudnak bejelentkezni:
0630/915-76-48 -as telefonszámon, vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KAMENICZKY DÓRA

Fogászati asszisztens

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, és hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek, hisz mind az orvosok mind mi, asszisztensek törekszünk a legkíméletesebbek és legodaadóbbak lenni munkánk során. Közel áll hozzám a konzerváló fogászat, valamint a protetika.

Elérhetőségeink

 • Cím:
  Avenue Gardens 1064 Budapest, Izabella u. 62-64.
 • Parkolás::
  Andrássy út szervíz útján
 • Parkolási díj:
  Ingyenes
 • Tel:
  +36 1 301 0136
 • Tel:
  +36 30 220 3992
 • Email:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.