DR. MAGYAR KRISZTINA

Parodontológus, vezető fogszakorvos

Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások.

Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.

Dr. MARYAM KIA

Fogorvos

Dr. Kia a Szegedi Tudományegyetemen szerzett fogorvosdoktori (D.M.D) fokozatot. Szenvedélye az esztétikai fogászat. Teljes körű szolgáltatást tud nyújtani pácienseinek, beleértve a mélytisztítást, a fehérítést, a tömést, a furnérokat, a koronákat, a hidakat, a gyökérkezelést. Aktívan érdeklődik páciensei iránt, nemcsak kiemelkedő ellátásban részesíti őket, hanem igyekszik személyesen is megismerni őket.

Dr. Kia szilárdan hisz a „betegközpontú ellátásban”, ahol a betegek aggodalmait és szükségleteit mindenekelőtt figyelembe veszi. A betegek nagyra értékelik, hogy megnyugtató személyisége, fájdalommentes fogászati technikája és a kezelési lehetőségek ismertetése révén kényelmesen érzik magukat.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dento-alveoláris sebész szakorvos

Doktor Úr komoly tapasztalattal és óriási esetszámmal büszkélkedhet. Elhivatott, magabiztos tudású szakember, aki mindig a páciensek érdekeit tartja szem előtt: kíméletesen, gyorsan, ugyanakkor nyugodtan és precízen dolgozik. Empatikus, éppen ezért időt szán a pácienssel való beszélgetésre, amivel a szorongást is oldja és megalapozza a kölcsönös bizalmat, ami a siker záloga.

Dr. Lantos Béla

Fogorvos

Célom az Ön fogainak megmentése, méghozzá a lehető legkíméletesebb eszközökkel.  A jó fogorvos, azaz a valódi foggyógyász azért a fogért is harcol, amelyről mások már lemondtak.

Az egészséges, szép mosoly megőrizhető akár egy teljes életen át. Én ebben tudok segíteni. Önnek és szeretteinek is.

Rendelésre a következő elérhetőségeken tudnak bejelentkezni:
0630/915-76-48 -as telefonszámon, vagy e-mailben: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.

BARNA BIANKA

Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek fogkőeltávolításra és fogfehérítésre érkező pácienseink.

Örömmel tölt el, ha segítséget nyújthatok a helyes szájápolás kialakításában és motiválni tudom Őket ennek hosszútávú fenntartásában.

Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során a Doktor Úr jobb kezeként jelen lenni, támogatásommal pedig igyekszem erősíteni a pácienseket a beavatkozások ideje alatt.

DOMBAI ZITA

Fogászati asszisztens

Nagyon szeretem a fogászati munka változatosságát. Örülök, hogy új emberekkel találkozom, akiknek az orvos mellett segítséget nyújthatok fogászati problémáik megoldásához.

Úgy gondolom, hogy nálunk magas színvonalú kezelésekben részesülhetnek a hozzánk érkező páciensek, akikhez kimagasló szakértelemmel, figyelemmel és odaadással fordulunk a hét minden napján.

KAMENICZKY DÓRA

Fogászati asszisztens

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, és hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek, hisz mind az orvosok mind mi, asszisztensek törekszünk a legkíméletesebbek és legodaadóbbak lenni munkánk során. Közel áll hozzám a konzerváló fogászat, valamint a protetika.

Ringbauer Panka

Asszisztens

2019 óta dolgozom fogászati asszisztensként, szakma iránti elhivatottságból nem sokkal később elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is.

Nagyon fontosnak tartom a fogaink épségének megőrzését, ennek érdekében prevencióval igyekszem segíteni pácienseinknek a megfelelő szájhigiéné kialakításában és annak megtartásában. Kedves, mosolygós, nyitott személyiségemmel törekszem arra, hogy a kezelések a lehető legkellemesebben teljenek.

Elérhetőségeink

 • Cím:
  Avenue Gardens 1064 Budapest, Izabella u. 62-64.
 • Parkolás::
  Andrássy út szervíz útján
 • Parkolási díj:
  Ingyenes
 • Tel:
  +36 1 301 0136
 • Tel:
  +36 30 220 3992
 • Email:
  Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.