DR. MAGYAR KRISZTINA

Parodontológus, vezető fogszakorvos

Szakterületem: Esztétikai fogászat, ózon fogászat, mosolytervezés, a fogak megtartó kezelései,( pl, gyökérkezelések, fémmentes restaurátumok, implantációs pótlások.

Kiemelten foglalkozom a parodonto-endodontális területtel. Legnagyobb kihívásként a komplex esztétikai rehabilitációs eseteket szeretem, ahol a páciens teljes bizalmának megnyerésével, egy olyan testi-lelki fejlődésen kísérhetem végig ahol teljes harmóniába kerül önmagával, ami ezután egyértelműen kisugárzik.

Dr. MARYAM KIA

Fogorvos

Dr. Kia completed her Doctor of Dental Medicine (D.M.D) degree from the University of Szeged. Her passion is in esthetic dentistry. She is able to offer her patients a full gambit of services, including deep cleanings, bleaching, white fillings, Veneers, Crowns, bridges, root canals, extractions, and correction of gummy smiles.

She takes active interest in her patients, not only providing them with outstanding care, but also getting to know them on a personal level. Dr. kia believes strongly in “Patient-Centered Care” where a patients concerns and needs are considered first and foremost as she creates treatment plans.

Patients appreciate her ability to make them feel comfortable through her calming personality, pain free dental technique and through explanation of treatment options. She is an active member of the Hungarian Medical Chamber and a member of the European Society of Cosmetic Dentistry.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dento-alveoláris sebész szakorvos

Doktor Úr komoly tapasztalattal és óriási esetszámmal büszkélkedhet. Elhivatott, magabiztos tudású szakember, aki mindig a páciensek érdekeit tartja szem előtt: kíméletesen, gyorsan, ugyanakkor nyugodtan és precízen dolgozik. Empatikus, éppen ezért időt szán a pácienssel való beszélgetésre, amivel a szorongást is oldja és megalapozza a kölcsönös bizalmat, ami a siker záloga.

Dr. Lantos Béla

Fogorvos

Célom az Ön fogainak megmentése, méghozzá a lehető legkíméletesebb eszközökkel.  A jó fogorvos, azaz a valódi foggyógyász azért a fogért is harcol, amelyről mások már lemondtak.

Az egészséges, szép mosoly megőrizhető akár egy teljes életen át. Én ebben tudok segíteni. Önnek és szeretteinek is.

Rendelésre a következő elérhetőségeken tudnak bejelentkezni:
0630/915-76-48 -as telefonszámon, vagy e-mailben: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BARNA BIANKA

Vezető asszisztens és dentálhigiénikus

Dentálhigiénikusként hozzám kerülnek fogkőeltávolításra és fogfehérítésre érkező pácienseink.

Örömmel tölt el, ha segítséget nyújthatok a helyes szájápolás kialakításában és motiválni tudom Őket ennek hosszútávú fenntartásában.

Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, így nagyon szeretek a műtétek során a Doktor Úr jobb kezeként jelen lenni, támogatásommal pedig igyekszem erősíteni a pácienseket a beavatkozások ideje alatt.

DOMBAI ZITA

Fogászati asszisztens

Nagyon szeretem a fogászati munka változatosságát. Örülök, hogy új emberekkel találkozom, akiknek az orvos mellett segítséget nyújthatok fogászati problémáik megoldásához.

Úgy gondolom, hogy nálunk magas színvonalú kezelésekben részesülhetnek a hozzánk érkező páciensek, akikhez kimagasló szakértelemmel, figyelemmel és odaadással fordulunk a hét minden napján.

KAMENICZKY DÓRA

Fogászati asszisztens

Fontosnak tartom, hogy a rendelőnkbe érkező páciensekben maximális bizalom és biztonságérzet alakuljon ki mire távoznak a kezelés után, és hogy szükség esetén a további kezelésekre is félelem nélkül érkezzenek, hisz mind az orvosok mind mi, asszisztensek törekszünk a legkíméletesebbek és legodaadóbbak lenni munkánk során. Közel áll hozzám a konzerváló fogászat, valamint a protetika.

Ringbauer Panka

Asszisztens

2019 óta dolgozom fogászati asszisztensként, szakma iránti elhivatottságból nem sokkal később elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is.

Nagyon fontosnak tartom a fogaink épségének megőrzését, ennek érdekében prevencióval igyekszem segíteni pácienseinknek a megfelelő szájhigiéné kialakításában és annak megtartásában. Kedves, mosolygós, nyitott személyiségemmel törekszem arra, hogy a kezelések a lehető legkellemesebben teljenek.

Elérhetőségeink

 • Cím:
  Avenue Gardens 1064 Budapest, Izabella u. 62-64.
 • Parkolás::
  Andrássy út szervíz útján
 • Parkolási díj:
  Ingyenes
 • Tel:
  +36 1 301 0136
 • Tel:
  +36 30 220 3992
 • Email:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.